Челси продължава да действа твърдо по отношение на очаквания от

...
Челси продължава да действа твърдо по отношение на очаквания от
Коментари Харесай

Челси упорства, но Азар вече подписва фланелки на Реал

Челси продължава да работи твърдо във връзка с упования от всички трансфер на Еден Азар. Според AS лондончани са отхвърлили офертата на Реал Мадрид за белгиеца, която е пристигнала единствено 24 часа след финала за Лига Европа. Испанското издание не показва какви са били параметрите на предлагането. Преди няколко дни излезе информация, че двата клуба към този момент са се договорили за трансферна сума в размер на 115 милиона паунда. Явно обаче на " Стамфорд Бридж " се пробват да измъкнат повече, макар че договорът на играча с лондончани изтича след година.

След успеха над Арсенал (4:1) Азар призна, че съгласно него това е бил последният му мач за Челси. Днес белгиецът дойде на отмора в Марбейя, където незабавно бе посрещнат от почитател, който му връчи детска фланелка на Реал. Азар я подписа и театралничи за фотография с нея.

В Реал се надяваха да завършват прехвърлянето до понеделник, само че е по-вероятно това да не се случи. Все отново от " Сантиаго Бернабеу " ще създадат всичко допустимо да показват Азар до 7 юни - датата, на която клубът ще презентира новия си екип. Снимки: " Мирър "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР