Челси победи като гост втородивизионния Хъл Сити с 2:1 и

...
Челси победи като гост втородивизионния Хъл Сити с 2:1 и
Коментари Харесай

Челси не допусна изненада при гостуването си на Хъл Сити

Челси победи като посетител втородивизионния Хъл Сити с 2:1 и се класира за 1/8-финал в " ФА Къп ".

Миши Батшуай откри резултата в 6-ата минута. След това отборът на Франк Лампард пропусна няколко благоприятни условия да усили задатъка си. Все отново Томори осъществя второ попадения в 64-ата минута. Гросицки понижи в 78-ата за домакините след удар от фаул и рикошет в стената.
 Тотнъм приключи 1:1 със Саутхемптън в мач от ФА Къп
Тотнъм още веднъж не победи Саутхемптън и следва ново преиграване

Сон откри в 58-ата минута, а Буфал изравни в 87-ата минута.

Хъл стартира интензивно, само че доста рано получи гол и от този миг гостите имаха съществено преимущество. Миши Батшуай, който получи един от редките си шансове за изява, откри резултата. Добра офанзива на гостите изведе Маунт на добра позиция. Той не съумя да шутира, топката беше отклонена на пътя на белгиеца и той я прати в мрежата след още един рикошет.

След ранното попадение Челси доминираше. Батшуай опита да удвои задатъка на гостите, само че стреля от дребен ъгъл и Бърк отклони изстрела. В 15-ата минута Маунт изведе превъзходно Баркли самичък против вратаря на домакините, само че Лонг излезе, съкрати ъгъла и съумя да избави.

" Сините " се забавляваха в офанзива, само че пропускаха опциите си, а Хъл не знаеше по какъв начин да се опълчи. Мейсън Маунт пропусна отличен късмет в 33-ата минута, когато бе изведен от Ковачич. Малко преди почивката Джордж Лонг още веднъж се намеси, с цел да спре Аспиликуета, който опитва удар от дребен ъгъл.
 Снимка 463432
Източник:

Тимът от Чемпиъншип изглеждаше много по-различно при започване на второто полувреме. Домакините заиграха по-уверено и търсеха изравняването. Хърби Кейн стреля от фаул, като топката мина около вратата. Домакините стигнаха и до няколко ъглови удари, само че отбраната на противника се оправи с тях.

Челси стигна до втори гол в 64-ата минута. Центриране на Баркли от фаул бе засечено от Томори с глава и задатъкът на лондончани стана два гола.

" Сините " пропуснаха две положения в идващите минути, а домакините се върнаха в мача с малко шанс. Удар от отдалеченост на Гросицки се отклони в Ковачич и не остави шансове на Кабайеро.
 Снимка 463431
Източник:

До края на срещата Хъл опита да натисне и сложи напрегнат противника, само че отборът на Лампард се оправи чудесно и резервира преднината си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР