Челси и Манчестър Сити - пир по време на коронавирусКакво

...
Челси и Манчестър Сити - пир по време на коронавирусКакво
Коментари Харесай

И след Платини корупцията в УЕФА остава

Челси и Манчестър Сити - гуляй по време на ковид
Какво стана, откакто шумно изгониха Сеп Блатер и Мишел Платини от управлението на международния и европейския футбол? Нищо. Новите управници Инфантино и Чеферин са просто едни високоплатени бюрократи, които не престават да вършат взаимни отстъпки с корупцията, в която е настанен актуалния футбол. В началото на нови сезон в Англия породи предстоящ скандал поради цинично изхарчените пари за прехвърляния от Челси и Манчестър Сити. В миг, в който светът изживява незапомнена икономическа и обществена рецесия зарада пандемията. Говореше се за така наречен финансов феърплей и тем сходни нелепости, които предстоящо останаха някъде по джобовете на костюмите на новите управници на футбола.

Клоп: Ние не сме благосъстоятелност на олигарси и мислим за бъдещето
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оправда пасивния метод на мърсисайци на трансферния прозорец и съобщи, че избрани клубове са благосъстоятелност на олигарси. Поради тази причина въпросните клубове не са усетили икономическите последици от коронакризата.
Изказването на Клоп бе признато от британските медии като индиректна офанзива най-много към Челси и Манчестър Сити.
" Живеем в нерешителен свят. Този факт наподобява не визира някои клубове, които са благосъстоятелност на олигарси и цели страни. Истина е, ние сме разнообразни като клуб ", съобщи пред BBC германецът.
" Ние спечелихме Шампионската лига и купата във Висшата лига, придържайки се към този модел. Не може да променим курса просто по този начин и да кажем, че желаеме да сме като Челси да вземем за пример ", добави мениджърът на " алените
" Привличането на доста футболисти може да е преимущество, несъмнено, само че те трябват да се схващат добре. Идеята не е единствено да привлечеш качествени играчи. Не можеш да вземеш най-хубавите 11 в
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР