Челси и Ливърпул отново не успяха да си вкарат гол,

...
Челси и Ливърпул отново не успяха да си вкарат гол,
Коментари Харесай

Бруно Салтор: Беше тежко след уволнението на Потър, момчетата заслужават повече

Челси и Ливърпул още веднъж не съумяха да си вкарат гол, а по този метод „ сините “ не си помогнаха по никакъв метод в битката за присъединяване в европейските клубни шампионати. Лондончани пък бяха водени от досегашния асистент Бруно Салтор, който зае мястото на уволнения през уикенда Греъм Потър.

„ Трудно е да изпиташ наслаждение от протичащото се, когато си концентриран върху самия мач. Опитах се да давам инструкции на футболистите, доколкото е допустимо. Вчера имахме възстановително занятие. Опитах се да прекарам време с играчите, да поговоря с тях. Мисля, че те дадоха всичко от себе си “, съобщи Салтор след срещата.

„ С Греъм Потър сме близки другари и беше тежко след уволнението му. Трудно беше да съм тук без него, само че се постарах да си свърша работата. Създадохме положения. Вкарахме гол, само че имаше засада. Момчетата скоро ще стартират да получават компенсация за напъните си, тъй като го заслужават “, разкри някогашният бранител.

„ Не позволихме на Ливърпул да направи съвсем нищо в офанзива. На моменти ни притискаха, само че съм доста удовлетворен от тримата в отбрана. Някои от футболистите ни постят, други се завърнаха след травми. Канте е превъзходен, а също така има лидерски качества “, продължи краткотрайният ментор на „ сините “.

„ Концентрирани сме върху ежедневната си работа. Играчите се стараят. И те са хора и имат потребност от поддръжка “, показа още Салтор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР