Челси е провел първи кръг от преговори с Байерн за

...
Челси е провел първи кръг от преговори с Байерн за
Коментари Харесай

От Челси са провели първоначални разговори с Байерн за Мане

Челси е провел първи кръг от договаряния с Байерн за възможен трансфер на нападателя Садио Мане, съгласно инфлуенсъра Педро Алмейда. Разговорите са се провели на 7 май в Мюнхен. В момента Челси е любимец за подписа на сенегалския нападател. 31-годишният Мане е в Байерн Мюнхен от лятото на 2022 година, когато дойде при баварците от Ливърпул. 

Кариерата на крилото на " Алианц Арена " не потегли по най-хубавия метод. Той бе преследван от травми през сезона, а преди няколко седмици се замеси и в скандал, откакто удари своя съотборник Льорой Сане след отпадането на Байерн от Манчестър Сити в Шампионската лига, след което бе санкциониран солидно от клуба. 
 Челси афишира Почетино още през тази седмица Челси афишира Почетино още през тази седмица
Договорът на състезател с немския отбор е до 2025 година, само че той би предпочел да напусне след единствено един сезон и да потърси ново начало в различен тим. Той има 36 мача във всички надпревари през този сезон, като означи 12 гола и направи 5 асистенции.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР