Челен удар между тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово. Инцидентът

...
Челен удар между тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово. Инцидентът
Коментари Харесай

Тир и цистерна се сблъскаха челно

Челен удар сред тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово. Инцидентът е станал малко след 13 часа в сектора преди село Копривец.

До злополуката се е стигнало, откакто украински тир е аварирал и е спрял на пътното платно. Празна цистерна, пътуваща в посока Копривец, е пробвала да го заобиколи. Насреща й обаче се е движил различен тир, при което е последвал преден удар. Зад камиона в посока Бяла е пътувала млада лидерка на 23 години с лек автомобил " Тойота “, която на собствен ред се е блъснала в ремаркето на тира, оповестява Русе Медиа.

На място са били изпратени два екипа на " Спешна помощ “, които са отвели водачите на камионите в болница за обзор. Екип от пожарната в Бяла е оказал помощ при ваденето на единия от водачите, който е бил заклещен. Облели са превантивно и цистерната с вода.

Пробите на двамата водачи на камиони са негативни. Пътят ще остане затворен до пренасяне на камионите. Водачите на леки коли ще се движат по обходния маршрут: Бистренци – Дряновец – Копривец и назад. Тежкотоварните коли изчакват на място. Трафикът в региона се контролира от " Пътна полиция “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР