Чеченският лидер Рамзан Кадиров има сериозни проблеми със здравето –

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров има сериозни проблеми със здравето –
Коментари Харесай

Bild: Кадиров е сериозно болен, извика лекар от ОАЕ, не от Москва

Чеченският водач Рамзан Кадиров има съществени проблеми със здравето – това се удостоверява от външния му тип през последните месеци, оповестява в. Bild.

Според обявата, Кадиров страда от бъбречно заболяване. В последно време лицето и тялото му са подпухнали и му е мъчно да държи очите си отворени.

" Говори се, че жестокият прислужник на Путин има проблеми с бъбреците. Това твърди и някогашният вицепремиер на Чечня Ахмад Закаев, който живее в емиграция. Проблемите с бъбреците абсолютно изясняват раздутото му тяло. Казват, че е повикал в Чечня величие от Обединените арабски емирства, тъй като не има вяра на лекарите в Москва. " – написа немското издание.

По данни на Bild, с цел да лекува Кадиров, е дошъл Ясин Ибрахим М. ел Шахат – основният доктор на бъбречното поделение в болничното заведение Burjeel в Абу Даби. Заради здравословните си проблеми Кадиров не участва на речта на Путин на 21 февруари в Москва.

В обявата се споделя още, че с цел да е в кондиция Кадиров приема стимуланти и към този момент е подвластен от тях и от други таблетки.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР