Че този сезон на Ергенът е пълен потрес и сбирщайн

...
Че този сезон на Ергенът е пълен потрес и сбирщайн
Коментари Харесай

Това Десислава ли е?!? Кротката певица се изгаври брутално с пияната Христиана от "Ергенът"!

Че този сезон на " Ергенът " е цялостен шок и сбирщайн на всевъзможни " естествени недоразумения ", това е реалност, който не ни учуди изключително. Смая ни обаче реакцията на ангелогласната певица Десислава, която освен сподели, че следи предаването, само че и изневери тотално на себе си с жестока подигравка към психоложката Христиана.

Казваме, че Деси изневери на себе си, тъй като през всички десетилетия, в които е на екран и в светския живот, тя нито един път не си е разрешила да се подиграва на някого или даже да го разяснява отрицателно. Е, очевидно този път пияното Хриси по този начин е бръкнало в здравето на певицата, че тя не се сдържа. И я направи на нищо.

Десислава снима клипче в Тик-Ток, в което е със сина си Майки в автомобила. В един миг Деси стартира да се клати като къркана на мотика и декларира на Майки, че доста я нервира...

" Ама мноу ме дразниш, да знайш. Още малко ще те потрая и ще те заапа. Ще те заапа ти споделям, па след това да не ми пищиш и да ми питаш що вършим цър-пър ", неразбрано приказва Деси, а момент по-късно двамата с Майки избухват в лудешки смях. Да му мисли Христиана, която втрещи цялата нация с държанието си и това, че работи като детски психолог.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР