Че Лора Караджова чака бебе, стана ясно още преди Нова

...
Че Лора Караджова чака бебе, стана ясно още преди Нова
Коментари Харесай

Лора Караджова се сгодила по супер романтичен начин! Вижте разказа ѝ

Че Лора Караджова чака бебе, стана ясно още преди Нова година. Официалното удостоверение от певицата обаче пристигна едвам тези дни. Пред камерите на " На Кафе " Лора показа, че бебето е било планувано, желано, а двамата с колегата ѝ са работили дълго време по въпроса.

Виж още: Звездният бейби взрив продължава и през 2020 година! Ето кои известни българки са бременни

Въпреки че бременността към този момент ѝ проличава, Лора отхвърли да приказва за нея, защото съобщи, че избира да го направи, когато нещата станат действителност. Тоест, когато роди. 

Виж още: Енджи Касабие родила в 10-ия месец?! Диетоложката с първи думи от родилното!

Лора обаче пък беше много словоохотлива, що се отнася до предлагането за брак, което получи, както и методът, по който е споделила на обичания си, че ще стават родители. 

Виж още: Магда си има християнче! Певицата показа персонални фотоси от кръщането на Никол

Всъщност самият Марсел Рохас беше записал видео, в което си пожела с Лора да прекарват повече време в планината дружно и в последна сметка да си създадат цялостен тим сноубордистчета.

Виж още: Поли Генова и истината за съвършената ѝ талия! Няма и грам истина във всичко тиражирано

Та Марсел дълго време се чудил какво да подари на Лора за рождения ѝ ден. А тя му дала жокер - да е нещо, с което постоянно да си е с нея и непрекъснато да си го носи. И той по този начин точно на рождения ѝ ден, ѝ предложил брак.

Виж още: Алекс Петканова минава на строга диета! Моделката ще топи отрови с античен способ

Тя също му направила забавен подарък за рождения ден. Събудила го с позитивен тест за бременност.  Всъщност и двамата не са почитатели на концепцията за брак, тъй че евентуално ще спрат до годежа.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР