Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини Всички знаем,

...
Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини Всички знаем,
Коментари Харесай

Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини

Чай от канела за изгаряне на коремните мазнини

Всички знаем, че идеалната диета не съществува, само че има една загадка, която ще ви приближи до фигурата на фантазиите ви – чай с канела.

Канелата е естествено средство за намаляване, което ще ви помогне в този развой, без да се побърквате във фитнеса или от диетите.

Това е идеално средство за изгаряне на мазнините в региона на талията, като способства за ускорение на метаболизма, надзор на гликемичния показател, разчистване на червата и разтваряне на коремните мазнини. Той въздейства и върху високия холестерол.

В допълнение към всички тези изгоди, чаят от канела е просто необикновен.

Необходими съставки:
1 л вода
1 пръчка канела или 5 супени лъжици канела на прахуляк
резенче лимон
мед

Приготвяне:
Кипнете вода за 2 минути и изключете котлона. Поставете пръчката канела или 5 супени лъжици канела на прахуляк и оставете да престои за 10 минути.

Употреба:
Пийте по 3 чаши дневно, за предпочитане заран, следобяд и вечер. Можете да го пиете парещ или леден и да добавите мед на усет. Можете да добавите лимонен сок или лимонови резенчета за по-добър усет.

Предупреждение: бременни или кърмещи дами или хора, страдащи от стомашни язви не би трябвало да пият тази напитка заради вероятното редуциране на матката, породено от канелата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР