Частно-правен спор - така министърът на транспорта Росен Желязков определи

...
Частно-правен спор - така министърът на транспорта Росен Желязков определи
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Спорът за корабите с Либия трябва да се реши в съда


Частно-правен спор - по този начин министърът на превоза Росен Желязков дефинира пред Българска национална телевизия проблема с либийския танкер "Бадр ". По думите му, поради либийската реакция този спор придобива интернационален нюанс. Свалянето на знамето и предаването на кораба в български ръце провокира остра реакция.

„ Това е позиция на либийската морска компания, която е държавна и съгласно мен имаше доста нервни реакции. Аз се срещнах със известието на уеб страницата, в което имаше доста тежки думи от вида на пиратство, мафия - някакси не приляга на една държавна компания. Спорът би трябвало да се реши в съда, тъй като става въпрос за искания сред две компании. При всички случаи, вокалът би трябвало да бъде понижен, тъй като не приляга на две страни да имат такива връзки “, съобщи проф. Владимир Чукова, араби.

Според проф. Чуков, от тук насетне ще има разногласия, а когато са забъркани доста пари, двете страни би трябвало да окажат подпомагане за разрешаването им.

„ Нашата страна би трябвало да направи по този начин, че да бъде всичко транспарантно “, сподели още Чуков.

Либия не е от времето на Кадафи. Днес тя е доста разпокъсана и се нуждае от политическо обединяване, изясни проф. Чуков. Според него, либийците не могат да доближат до политическа формула и в страната има две държавни управления.

„ През тази призма ние би трябвало да преценим до каква степен това съставлява опасност за България. Трябва да се търсят тези принадлежности, които подобават на страна член на Европейски Съюз “, съобщи още проф. Владимир Чуков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР