Частен съдебен изпълнител пусна на търг къща с парцел във

...
Частен съдебен изпълнител пусна на търг къща с парцел във
Коментари Харесай

Само за смелчаги! Продават къща в най-страшното село в Северозапада /снимки/

Частен правосъден реализатор пусна на търг къща с имот във Видинско единствено за 4 бона, научи организация BulNews. Уловката е, че става въпрос за селото, на което се носи популярност, че е най-страшното в Северозапада, а и въобще у нас.
В село Шишенци живеят почти 120 души, по-голямата част от които са синеоки. Този факт обаче въобще не е най-интересният, обвързван с това място. Жителите са повече от сигурни, че в селото им има самодиви. През последните години петима мъже изчезнали безследно, а други двама се завърнали, само че с изцяло изтрити мемоари. Много от локалните декларират, че са виждали красиви девойки в бели облекла да танцуват по поляните край селото.
Никой няма смелостта да излезе вечер откакто се стъмни. Почти всички залостват своите порти, тъй като се чуват странни звуци. Легендата гласи, че ехтящите гласове са на дами, деца и мъже, които били грубо убити. Преди доста, доста време сватбари се запътили от прилежащото село, с цел да дават младоженка в Шишенци. Момичето обаче било мечтано от различен, който я желал за себе си. По пътя към селото на сватбарите им била устроена засада и всички били избити. От този ден нататък те бродят в покрайнината – като призраци.
Който не се плаши от сходни приказки или желае да ревизира достоверността им, може да се възползва от предлагането на ЧСИ Виолета Томова. Тя е оповестила на търг къща с повърхност 65 кв.м. и 700 кв.м. двор. Самата сграда изцяло се вписва в духа на селото. Обявената цена за нея е 4 400 лв..
Съдебният реализатор чака предложения от смелчаги до 23 юни, а търгът ще се организира на идващия ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР