Частен съдебен изпълнител продава половината от ресторант „Димар“ в кв.

...
Частен съдебен изпълнител продава половината от ресторант „Димар“ в кв.
Коментари Харесай

ЧСИ продава половината от пловдивски ресторант заради борчов...

Частен правосъден реализатор продава половината от ресторант „ Димар “ в кв. „ Гагарин “. Крайната мярка е наложена за угаждане вземането на взискателя, който не е посочен в обявлението по изпълнителното дело. Съгласно кадастралната скица 3-етажната постройка, в която се намира заведението, е на бул. „ Дунав “ 134 и се води административно-делова.

Тя се състои от сутерен, в който са ситуирани: офис, работни пространства, склад и сервизно помещение. На втория етаж има работно и сервизно пространства, а на третия етаж - две работни и едно сервизно помещение. Цената, от която ще стартира наддаването за възбранения парцел с повърхност от 61 кв.м, е 100 382 лева

Той е в съсобственост на длъжника Стефан Маринов и Димитрия Маринова. Според правосъдната регистрация мъжът има компании с разнообразна активност - земеделска, комерсиална, публично хранене, туризъм, превоз и други Фирменият портал ДАКСИ демонстрира, че на компанията му „ Димар 2003 “ ЕООД, с данъчен адрес в Горна Оряховица и капитал 5000 лева, е натрапен запор в интерес на „ ПроКредит Банк “ АД. Размерът на запора е за 241 778.08 лв..

Преди няколко години Стефан Маринов държеше сладкарница и магазин за подготвена храна „ Димар “ покрай Централна гара, които банкрутираха. Бил е и ръководител на Сдружение " Футболен клуб Димар ", който също е в историята.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР