Част от протестиращите се готвят да гостуват на извънредната конференция

...
Част от протестиращите се готвят да гостуват на извънредната конференция
Коментари Харесай

Протестът се готви да гостува на ГЕРБ

Част от протестиращите се готвят да гостуват на изключителната конференция на ГЕРБ, която ще се организира от 12 ч. навън в София Тех парк. Хората от палатките споделиха пред БНР, че нямат желание да изоставят лагера си на “Орлов мост “, само че обявиха, че е допустимо друга част от протестиращите жители да се събере пред постройката на " Цариградско шосе ".

ВИЖ ОЩЕ: Борисов стяга редиците с тирада за митинга и властта

Надявам се да няма провокации, сподели по този мотив пред бТВ кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е член на Изпълнителната комисия. Той заяви, че е научил за конференцията през вчерашния ден. Всички членове на ГЕРБ ще схванат тематиката на самото съвещание. Дневен ред не е изпратен авансово. Всеки има право на свободно напредване, сподели Тодоров във връзка опцията протестиращите на пътя Стара Загора – Хасково да не го пуснат да мине.

Иначе в София остават блокирани три основни кръстовища - на “Орлов мост “, пред Ректората на СУ и бул. " Цар Освободител " пред президентството. Нощта за палаткаджиите е предходна умерено. От 8 ч. се чуват вувузели от  палатките пред СУ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР