Част от пилотите и отборите останаха недоволни от работата на

...
Част от пилотите и отборите останаха недоволни от работата на
Коментари Харесай

Пирели: Отборите използваха всички модели гуми

Част от водачите и тимовете останаха недоволни от работата на сликовете на Пирели в Гран При на Мексико Сити, само че от доставчика на гуми във Формула 1 оповестиха, че това в действителност е асъдействало за това надпреварата да стане по-трудно и по-оспорвано.

“Доволни сме, че в надпреварата тимовете използваха и трите модела сликове, които бяха доста значими за стратегическото развиване на конкуренцията - изясни шефът на Пирели Моторспорт Марио Изола. - Различните тактики се базираха на самостоятелните благоприятни условия на всеки водач при потреблението на гумите, като приблизително твърдите сликове получиха основна роля в борбата, само че твърдите и меките също имаха принос, като демонстрираха чудесно показване и ниска степен на изхабяване. ”

Изола добави, че борбата за водачеството през вчерашния ден е било сред два тима - Ред Бул и Мерцедес, които се пробваха да стигнат до успеха по друг път.
 Тото Волф за гумите: Сбъркахме! Тото Волф за гумите: Сбъркахме!
“Получи се страховит стратегически дуел - изясни Изола. - Тези два тима съумяха да извлекат оптималното от гумите в границите на целия уикенд. Поздравяваме Макс Верстапен и Ред Бул за успеха и новия връх от 14 извоювани надпревари в границите на един сезон, което се случи пред неповторимата мексиканска аудитория. ”
 Мексико се оказа най-слабото съревнование за Ферари Мексико се оказа най-слабото съревнование за Ферари
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР