Част от парите ще отидат за селото, а друга -

...
Част от парите ще отидат за селото, а друга -
Коментари Харесай

Пеевски дари гора и 700 000 лв. на црънчани

Част от парите ще отидат за селото, а друга - за волейболния клуб в града
Нов доблестен жест от най-големия донор в България - народния представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той подари гората на црънчари и им подари 700 000 лева

ВИЖ ОЩЕ: Делян Пеевски: Честит Гергьовден!

Народният представител Делян Пеевски публично се отхвърли от закупуването на гората на пазарджишкото село Црънча, като вместо това реши да подари сумата от 700 000 лева за облагородяване на региона към селото и за поддръжка на волейболния клуб в Пазарджик. Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов на ексклузивен брифинг.

ВИЖ ОЩЕ: Летифов: Нека даренията на Пеевски са заразителни

" 350 000 лева ще отидат в поддръжка на площадката за отдих над село Црънча ", сподели Попов. " Другата сума ще поддържа ВК “Хебър “ по волята на донора “, добави той.

Кметът на Пазарджик удостовери, че още на идната сесия на Общинския съвет решението за продажба на гората ще бъде анулирано, като акцентира, че за пръв път става очевидец на сходно подаяние, което касае продажбата на общинска благосъстоятелност, с цел да остане в интерес на локалните поданици.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски с ново подаяние за Северна Македония

Личната поддръжка на Делян Пеевски за над 30 лечебни заведения в страната и медиците на първа линия от дълго време мина 5 милиона лв.. Нещо повече - тя излезе отвън рамките на България. Преди дни Пеевски направи второ подаяние от 120 000 лева за медиците в Северна Македония.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР