Часовникът тиктака и безмилостно отброява последните минути на 2017 година.

...
Часовникът тиктака и безмилостно отброява последните минути на 2017 година.
Коментари Харесай

Да е честита Новата 2018 година!

Часовникът тиктака и безмилостно отброява последните минути на 2017 година. Блясък, фойерверки и заря, по този начин декември ще изпрати последната си вечер ненапълно с наслада, ненапълно с горест. Отекващ бистър звън на чаши, валящи благопожелания и нескрита вяра 2018 година да бъде по-здрава, по-мирна, по-щастлива и по-благодатна.

Откъснахме и последния лист от календара на 2017-а, която в спорта бе великодушна на върхове, непредвидени развръзки, щастливи страсти и от време на време разочарования. А в този момент отправили поглед към 2018-а година се готвим за още по-вълнуващи прекарвания в света на спорта. Само идните безредици към тениса и Григор Димитров, който ще „ грабне “ вниманието ни още в първия ден на Новата година, предстоящите с боязън Зимни олимпийски игри, където храним своите очаквания, мачовете на Лудогорец с Милан, Мондиалът в Русия, Световното по волейбол, по художествена гимнастика и още, и още куп събития дават обещание да изпъстрят дните ни и да ни люшкат на вълните на разнородните емоции…А какво по-хубаво от това?!

В този момент, когато оставяме всичко отминало зад тила си и насочваме взор към новите хоризонти, ние от Gong.bg желаеме да благодарим на вас, читателите ни, за това, че ни гласувахте доверие и през последните 12 месеца, и да ви обещаем, че ще сторим нужното, с цел да ви държим осведомени и през 2018-а година. Пожелаваме ви да съхраните насладата на довечера и отсега нататък, а щастието, което струи в този момент от очите ви, да продължава да озарява дните ви! И най-много – бъдете здрави и в никакъв случай не спирайте да мечтаете и да преследвате желанията си!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР