Часове преди настъпването на Новата 2021 година – на 31

...
Часове преди настъпването на Новата 2021 година – на 31
Коментари Харесай

Музикалният театър с новогодишен спектакъл на „Прилепът” на 31 декември

Часове преди настъпването на Новата 2021 година – на 31 декември от 17:00 часа – Музикалният спектакъл кани публиката на новогодишен театър на „ Прилепът” от Щраус.

След невероятния триумф предходната година и възторга на публиката, артистите на Музикалния спектакъл ще играят още веднъж в последния ден на годината най-популярната оперета на Краля на валса, която обичайно се слага в навечерието на Нова година.

За феновете на Музикалния спектакъл на 31 декември ще има доста изненади, лотария по време на спектакъла и празнично въодушевление, което ще се лее като пенливо шампанско. Публиката ще се почувства като специфичен посетител на бала на ексцентричния Принц Орловски, където се заплита комичния сюжет на оперетата и звучи фамозната „ Наздравица” на Щраус – “Шампанското е божи дар…”. С този известен рефрен артистите ще вдигнат наздравица на сцената, а публиката ще бъде поздравена от Музикалния спектакъл с шампанско в антракта на спектакъла. Най-популярната оперета на Щраус “Прилепът” се извършва във всички огромни оперни и оперетни театри по света в навечерието на Нова година. Постановката на Музикалния спектакъл е класическа трактовка на оперетата, само че с доста закачливи препратки към съвременността. Сюжетът е пъстър с комични обрати, които подлагат на тестване брака и съпружеската честност на основните герои.

Така без да подозира, че е в деяние проектът „ Отмъщението на Прилепа”, Айзенщайн ухажва личната си брачна половинка Розалинда, прикрита с маска, на бала на Принц Орловски. Забавният сюжет на оперетата, изключителните осъществявания на артистите, шеметните танци, обилните костюми и декори, съчетани с виталната музика на Щраус, ще трансфорат вечерта на феновете в същински празник, дават обещание от Музикалния спектакъл. Режисьор на спектакъла е Марияна Арсенова, диригент-постановчик – Юли Дамянов, сценографи – Иван Савов и Слава Савова, художник на костюмите – Яна Дворецка, хореограф – Йоанна Стоянова.

На 31 декември вземат участие артистите: Владимир Грудков(Айзенщайн), Олга Динова (Розалинда), Христо Сарафов (Франк), Денко Проданов(Принц Орловски), Стефан Петков(Алфред), Добромир Момеков(Фалке), Тодор Велков(Блинд), Исидора Молес(Адела), Илона Иванова(Ида), Георги-Маноел Димитров(Фрош), Александър Василев(Лесничей), Мадлен Цанков(Мелания), Николай Димов(Корикон), Георги Ханджиев(Герхард), Лъчезар Лазаров(Франц), Алексей Римша(Лакей) Хор, балет и оркестър на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов.

Билети за новогодишния театър на „ Прилепът” на 31 декември от 17:00 часа се продават на касата и на уеб страницата на Музикалния спектакъл – https://tickets.musictheatre.bg/bg/calendar/2020-12.

Местата са лимитирани до запълване на 30 % от потенциала на залата
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР