Часове пред камината, прекарани в топлата прегръдка на любимия на

...
Часове пред камината, прекарани в топлата прегръдка на любимия на
Коментари Харесай

Романтика през ноември, какво вещаят звездите за отделните зодии

Часове пред камината, прекарани в топлата прегръдка на обичания на човек - по този начин най-романтичните представители на зодиака си показват зимните вечери.Но какво са подготвили звездите за всяка една зодия в първия месец от зимата?През ноември за всички зодиакални знаци способността за опазване на мира ще е извънредно значима.През този месец даже най-хармоничните двойки ще живеят с чувството за отдалечаване и прекомерна отдаденост на персоналните каузи.По-интересна ще е втората половина на ноември, която ще се окаже наситена с разнородни събития: от любовни самопризнания до такива, които могат да помрачат връзките за дълго време. Ето какво чака в любовта всяка една от зодиите.
Овен
Овенът би трябвало да бъде изключително деликатен към желанията на обичания човек, в противоположен случай месецът ще премине в безкрайни кавги.
Телец
За Телеца е целесъобразно да комуникира повече с обичания човек. Не е изключено за него този месец да се окаже началото на нова сантиментална история.
Близнаци
Близнаците би трябвало да са наясно, че няма романтика в построяването на въздушни кули. Но ноември ще им донесе приятни запознанства, които ще ги накарат да изживеят незабравими мигове.
Рак
Представителите на този знак би трябвало да бъдат готови за непредвиденото. Дори при дългогодишни връзки са вероятни изненади и коренни промени. Голяма част от Раците ще изживеят романс, който ще се окаже изцяло друг от старите им любовни истории.
Лъв
За Лъвовете към този момент е все по-ясно какво следва да се случи в персоналния им живот. Съветът към тях е да прекарват повече време с приятелите си. Не е изключено точно те да ги срещнат с забавен човек.
Дева
За Девите се задават доста изненади на любовния фронт. Дори за тези от тях, които дават приоритет на работата и кариерата, ноември е подготвил доста сантиментални прекарвания.
Везни
За Везните ноември ще се окаже изпълнен с куп непредвидени оферти. Първоначално някои от тях ще са лишени от сантиментални нюанси, само че по-късно и романтиката ще се появи на хоризонта.
Скорпион
За Скорпионите ноември ще се окаже изпълнен със разногласия. Дори сантименталните срещи не е изключено да се трансфорат в разгорещени полемики.
Стрелец
Стрелците са способни да очароват всеки, без даже да си дадат сметка до какво ще докара това. На тях няма да им липсва внимание от противоположния пол. Но от време на време това може да стане причина за ревнивост и напрежение в връзките със безценен човек.
Козирог
През ноември Козирозите ще мислят за по-важни неща от сантиментални прекарвания. Това няма да попречи на любовта да ги връхлети ненадейно. Запознанство, почнало заради някакво комплициране, ще изиграе значима роля в персоналния им живот.
Водолей
През този месец Водолеят ще се окаже в центъра на удивителни събития даже и срещу волята си. Неочаквано запознанство ще преобърне визиите на този знак за романтика. Със сигурност Водолеят към момента не е подготвен да срещне подобаващия сътрудник.
Месецът ще се окаже удобен за одобрените двойки, които ще получат късмет да внесат нещо ново във връзката си.
Риби
Рибите са от представителите на зодиака, които не търсят романтиката непременно. Те даже от време на време отхвърлят предложения за срещи, тъй като нямат въодушевление да се забавляват.
За тях онлайн връзката или телефонните позвънявания се оказват задоволителни, с цел да се влюбят.
За обвързаните Риби звездите приготвят изненада през ноември - връзката им ще се задълбочи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР