Часове по възпитание влизат в програмата на учениците. Идеята е

...
Часове по възпитание влизат в програмата на учениците. Идеята е
Коментари Харесай

Въвеждат часове по възпитание в училище

Часове по образование влизат в програмата на учениците. Идеята е на просветителното министерство. Експертите към този момент приготвят новата тактика, чиято цел ще е да дефинира полезностите, които децата би трябвало да имат.

в този момент учебните заведения и детските градини реализират възпитателна активност, само че параметърът ѝ не е дефиниран. Сред заложените цели в плана са учениците да знаят какво е приемливост, почитание и национализъм. От профсъюз " Образование " даже оферират учителите да пишат оценки на база държанието на децата в учебно заведение.

" Това не значи, че ще бъде иззета функцията на фамилията. Напротив, всички деца, които влизат в класната стая, влизат с разнообразни полезности, с друго образование. Смятаме, че има едни всемирен полезности, които би трябвало да се развият и на които ние извънредно доста държим ", съобщи за Нова тв заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова.  

Оценка за дисциплината на съответния възпитаник - нещо, което би демонстрирало неговите умения да живее в обществени общности и би подсигурило правата на другите деца. Наше проучване сподели, че в множеството от страните има такава оценка ", сподели синдикатът от " Образование " - КТ " Подкрепа "  Юлиан Петров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР