Чаша вода с оцет и сол, оставена в стаята върши

...
Чаша вода с оцет и сол, оставена в стаята върши
Коментари Харесай

Чаша вода с оцет и сол ще ви отърве от негативната енергия

Чаша вода с оцет и сол, оставена в стаята прави чудеса

Чувство на отмалялост, изтощеност, незаинтересованост към протичащото се в близост, раздразнителност и меланхолия – всичко това могат да бъдат признаци на хронична отмалялост или на негативната сила в къщата. Не бързайте да ходите до аптеката за чудодейни витамини и успокоителни. Опитайте се да коригирате обстановката по необикновен метод: като сложите чаша в стаята с елементарен състав от вода, сол и оцет. Резултатът няма да ви накара да чакате, ще ви изненада и зарадва.

Този необикновен състав почиства добре застоялите негативни енергийни потоци в къщата, като резултат получавате възстановяване на благосъстоянието.

Премахнете негативната сила
Изненадващо е, че благодарение на толкоз елементарни и налични средства можете бързо да почистите силата на вашия дом, да обновите потоците по Фън Шуй.

За да приготвите това почистващо средство, са ви нужни: стъклена чаша, постоянно транспарантна, едра сол, оцет и вода.

Чашата би трябвало да е суха и чиста. Добавете оцета, водата и солта в чашата (по една супена лъжица), изчакайте солта да се разтвори изцяло.

Чашата с готовия разтвор поставете в стаята, където съгласно вас е най-големият застой на негативната сила или където стоите най-често.

Действие на разтвора върху пространството
Солта концентрира негативно заредени йони във въздуха, те генерират позитивни трептения, като по този метод почистват помещението от негативна сила.

След ден ще можете да забележите промени.

Заменяйте разтвора с нов всеки ден. Повтаряйте процедурата, до момента в който не почувствате усъвършенстване във физическото положение и повишение на жизнеността.

Вижте още: Джинджифилова вода: за изгаряне на непотребните мазнини

Основното предписание – значимо е да сте надълбоко уверени в действието на това средство. Не можете да се отнасяте към него с съмнение. Положителното обръщение от вас ще му придаде добър резултат.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР