Час по-скоро“ трябва да се отиде на предсрочни избори. Това

...
Час по-скоро“ трябва да се отиде на предсрочни избори. Това
Коментари Харесай

Карадайъ: Час по-скоро трябва да се отиде на предсрочни избори

" Час по-скоро “ би трябвало да се отиде на предварителни избори. Това съобщи в коридорите на Народно събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Според нас, доста отговорно и доста бързо, би трябвало да тръгнем към едни идни избори, посочи той.

Политическият терен да не го трансформираме в полесражение, а участниците да се състезават с хрумвания и оферти за превъзмогване на рецесиите, за подобряването живота на жителите, за сигурността и стабилността и бъдещето на България, прикани Карадайъ.

Решаването обаче на тази политическа рецесия, която пристигна със поръчката „ промяна на модела „ ГЕРБ “, виждаме, че не се случва. Новият модел е моделът на задкулисието, на олигархията, медийни и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не трябва и не би трябвало да се случва, разяснява водачът на Движение за права и свободи.

Днес от ГЕРБ-СДС оповестиха, че няма да осъществят проучвателния мандат за държавно управление. Държавният глава осведоми, че в петък ще организира съвещания в парламентарно показаните партии преди връчването на третия мандат. По Конституция първите два мандата се връчват на двете най-големи по бройка политически сили в Народното събрание. Третият изследователски мандат се връчва на парламентарна група по преценка на президента, напомни Карадайъ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР