Чаровникът вместо това се гордее с факта, че му предстои

...
Чаровникът вместо това се гордее с факта, че му предстои
Коментари Харесай

В България Е Идол! Не Му Пука, Че Е На 70, Обичаният Актьор Чака Бебе С Красивата Сашка!

Чаровникът вместо това се гордее с обстоятелството, че му следва да стане татко за повторно. „ Няма по-любящ и прелестен брачен партньор “, не стопира да повтаря обичаната му Алехандра Силва. Дъщерята на някогашния финансов шеф на „ Реал Мадрид “ е трета брачна половинка на артиста и по всичко наподобява, че ще е последна.

Ричард Гиър и брачната половинка му се срещат през 2016 година. Тогава той към този момент е разграничен с Кери Лоуел, а Алехандра от дълго време е в бракоразвод. Първоначално двамата са единствено другари, написа " Разкрития ". Често са засичани по приеми, а Алекс драговолно съпровожда Гиър на разнообразни събития по аления килим. И му икономисва нуждата всякога да моли колежките си да играят ролята на негови придружителки за сходни задължения.

Постоянните им срещи, общите им ползи и разнообразни взаимни планове много сближават двете звезди. До толкоз, че те се събират и в живота. Алехандра признава, че една от аргументите да не прибързват, е точно фактът, че не желае да се наранят децата им. Но нейният наследник драговолно приема Гиър за пастрок, а неговият харесва новата си мащеха.

Сега двойката ще има дете, а Алехандра показа фотоси в очакване на бебето. 35-годишната русокоска е повече от щастлива да покаже, че е в напреднала бременност и в отлична форма. Тя ще роди идната пролет, само че явно е запазила стройната си линия. И наподобява очарователно като всяка щастлива и обичана бъдеща майка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР