Чаровната Рая Пеева, добре позната и от българския сериал на

...
Чаровната Рая Пеева, добре позната и от българския сериал на
Коментари Харесай

Изненада! Нов водещ в новия сезон на Преди обед

 Чаровната Рая Пеева, добре позната и от българския сериал на bTV “Скъпи наследници “, ще се причисли към Деси Стоянова и Сашо Кадиев в ролята си на всемирски водещ в новия сезон на " Преди обед “ от 7 септември.

Актрисата от Младежкия спектакъл ще среща феновете с едни от на-популярните персони у нас в техния персонален преди обед - ще гостува в домовете им, ще тренира с тях в залата, ще пазарят дружно, а когато се постанова, ще гледа децата им. След залез слънце, Рая ще тръгне и на лов за любопитни истории и VIP събития.

Водещата Деси Стоянова дава обещание забавни срещи с " Влиятелните “ – така наречен инфлуенсъри или хората, които имат хиляди почитатели в обществените мрежи. Какво ги прави сполучливи, какво значат лайковете им и може ли да се забогатее онлайн са единствено част от въпросите, които ще намерят своя отговор.

Сашо Кадиев пък става " сървайвър “ в нова рискова поредност. Водещият ще влезе в обувките на Беър Грилс, с цел да покаже какво се прави при среща с мечка в гората, кое растение е ядливо и кое-отровно, по какъв начин да се измъкнете от лавина и по какъв начин да сигнализирате за помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР