Чаровната актриса Александра Сърчаджиева бе удостоена с „Аскеер“ за своя

...
Чаровната актриса Александра Сърчаджиева бе удостоена с „Аскеер“ за своя
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева трогна мрежата с признание и СНИМКА на порасналата София Ласкин

Чаровната актриса Александра Сърчаджиева бе удостоена с „ Аскеер “ за своя моноспектакъл „ На живо “. Малко преди да получи огромното отличие тя го показа пред цялостната Зала 1 на НДК.

Бляскавата гала, на която бяха раздадени премиите „ Аскеер “ за 2022 година, се организира в спектакъл „ Българска войска “. Гордата актриса изрази своите благодарности в прочувствен пост в обществената мрежа и сподели фотоси на порасналата си щерка София Ласкин.

Ето какво написа Сърчаджиева:

„ Всичко стартира от едно кафене във Варна. Не съм си и представяла, че за по-малко от година „ На живо “ ще се трансформира в подобен възторг. Ще се трансформира в зрелище, което доближава до сърцата на толкоз доста хора. Представление, което допира, което оставя диря в душата на човек. Представление, което трансформира ориси, връща вярата и любовта. Представление, което може да те накара да простиш и да повярваш, че има смисъл. И всичко това е с помощта на вас, публиката! Благодаря ви от цялото си сърце и душа! Благодаря ви за цялостните салони и смисъла, който ми давате! Щастлива съм и то доста! Месец май се оказано необикновено трогателен за мен. Започна с цялостна Зала 1 на НДК, мина в прелестен рожден ден, изпълнен с доста смях и любов и приказните ми другари, които доста обичам, и приключи с премия „ Аскеер “! Е, по какъв начин да не съм щастлива. Но през вчерашния ден, когато се прибрах със статуетката в ръка, получих най-голямата премия! Моята дребна и в това време пораснала София ми сподели: „ Мамо, гордея се с теб! “ Сърцето ми е цялостно! Още един път благодаря на Вас, публиката, както и на моите невероятни другари! Благодаря и на Сатиричния спектакъл и прелестните ми и извънредно надарени сътрудници, които ме поддържат във всяко едно начинание! Няма нищо по-хубаво от това, мястото където работиш да го чувстваш като собствен дом и семейство! Обичам ви! "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР