Чарлз и Камила вече официално - пред народа си и

...
Чарлз и Камила вече официално - пред народа си и
Коментари Харесай

С кого говори и с кого не принц Хари по време на коронацията

Чарлз и Камила към този момент публично - пред народа си и пред господ, са крал и кралица на Англия. Тържествената гала по коронацията в Уестминстърското абатство отмина, а през днешния ден, 7 май, следва концертът край замъка Уиндзор.
 Как протече тържествената гала по коронацията на крал Чарлз и кралица Камила
Да живее крал Чарлз

Коронясаха новите английски крал и кралица

Не цялото внимание обаче беше ориентирано към краля и кралицата. На всички беше любопитна появяването на принц Хари - първото му идване в родината след излизането на автобиографията му " Резервният ", в която той хвърли много обвинявания към фамилията си.

Хари дойде в петък самичък, без брачната половинка и децата си, участва на двучасовата гала, след което непосредствено взе такси до летище Хийтроу, откъдето отлетя назад за Калифорния. Източници на Военновъздушни сили настояват, че той по този начин или другояче не е бил поканен да се появи на балкона на Бъкингамския замък.
 С принцеса Йожени и брачна половинка й

С принцеса Йожени и брачна половинка й

Още от преди седмица бяха ясни желанията му да направи всичко допустимо, с цел да се прибере в Съединени американски щати в същия ден - 6 май, когато синът му Арчи навършва четири години. Хари удостовери това и пред Джак Бруксбанк, брачен партньор на принцеса Йожени, която е негова първа братовчедка.

Малко преди церемонията тримата беседват, а на въпрос на Джак докога ще остане, Хари дава отговор: " Тръгвам непосредствено за летището ". Думите са разчетени от читател на устни.
 С принцеса Беатрис и брачна половинка й

С принцеса Беатрис и брачна половинка й

Освен с Йожени и Джак, другите хора от фамилията си, с които принцът беседва за късото си време в Лондон, бяха принцеса Беатрис и нейния брачен партньор Едоардо Мапели Моци. За разлика от погребението на Елизабет Втора, когато седеше непосредствено зад татко си, в този момент мястото на Хари беше чак на третия ред.
 Снимка 617170

Така беше далечен от брат си Уилям, принц на Уелс, през ред. Списание People разясняват, че двамата братя не са разменили нито една дума между тях по време на коронацията. А най-вероятно и по време на целия престой на Хари в Лондон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР