Чарли Шийн ще получи пълно попечителство над своите близнаци тийнейджъри,

...
Чарли Шийн ще получи пълно попечителство над своите близнаци тийнейджъри,
Коментари Харесай

Чарли Шийн ще получи пълно попечителство над децата, ако бившата му съпруга Брук Мюлер се провали на теста за наркотици след рецидив през 2023 г.

Чарли Шийн ще получи цялостно настойничество над своите близнаци младежи, в случай че някогашната му брачна половинка Брук Мюлер се провали на теста за опиати, съгласно правосъдни документи, получени от Page Six.

Звездата от „ Двама мъже и половина “ получи незабавна молба в четвъртък, в която се показва, че той „ неотложно “ ще поеме „ само законно настойничество “ над 14-годишните си синове, Боб и Макс, „ ако Брук направи проби позитивен за опиати или алкохол. “

„ Брук ще тества за опиати и алкохол (1) толкоз постоянно, колкото се изисква от нейния пробационен чиновник, (2) в границите на 24 часа след документално искане (имейл или текстово съобщение) от Чарли или неговия юрист и (3) на най-малко един път седмично без значение “, се споделя в заповедта.

В документите се показва, че „ попечителството/посещението на Мюлер ще бъде прекъснато неотложно след всеки позитивен тест “ и всеки „ пропуснат тест ще се смята за позитивен “.

Мюлер също ще би трябвало да съобщи „ имената, адресите и т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР