ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Спортисти от колежа, които са

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Спортисти от колежа, които са
Коментари Харесай

Спортисти от NCAA, които са се прехвърляли многократно, могат да играят през пролетния семестър, правилата на съдията

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Спортисти от колежа, които са се прехвърляли неведнъж, само че им е отхвърлен късмет да се състезават незабавно, могат да играят до края на образователната година, федерален арбитър постанови в понеделник.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Джон Престън Бейли в Западна Вирджиния взе решението по искане, подадено в петък от NCAA и коалиция от щати, съдещи организацията. Престън удължи краткотрайната ограничаваща заповед, която беше издал предходната сряда, забранявайки на NCAA да наложи своето предписание за трансфер за 14 дни.

По-ранното решение отвори дребен прозорец за надпревари на спортисти с многократни прехвърляния. Но този интервал беше продължен с решението от понеделник, което трансформира ограничаващата заповед в предварителна възбрана. Бейли също по този начин анулира авансово планувано чуване за 27 декември и сподели, че делото ще бъде планувано за правосъден развой не по-рано от последния ден на надпреварата през зимните и пролетните спортни сезони.

„ Това е страховит ден за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР