Charitybuzz обяви търг, който включваше вечер с Пит в подкрепа

...
Charitybuzz обяви търг, който включваше вечер с Пит в подкрепа
Коментари Харесай

Пуснаха Брад Пит на търг

Charitybuzz разгласи търг, който включваше вечер с Пит в поддръжка на Global Green и нова самодейност, която организацията с нестопанска цел започва дружно с носителя на " Оскар ".

Пит, който има дългогодишни връзки с екологичната организация с помощта на работата си в Ню Орлиънс, трябваше да се появи на частна вечеря в едно от " най-големите частни имения в света, ситуирано в Бевърли Хилс ".

Спечелилият търга щеше да има опция да участва на събитието, да поддържа връзка с Пит по време на отделеното му време " на четири очи ", да се снима с него, да зададе няколко въпроса и да чуе за новото партньорство.

Участъкът трябваше да включва среща, вечеря и алкохолни питиета по време на тричасовото прекарване. В описанието ясно се показва, че се чака уместно държание и че " това не е опция за основаване на мрежи, бизнес оферти или показване на сюжети ".

Този търг обаче беше ненадейно закрит няколко часа след първичното му издание и към този момент не се предлага. Причината за анулацията му не е ясна, само че се знае, че събитието към момента е планувано да се организира по проект.

Global Green сплотява общите ползи на хората, местата и планетата посредством стратегии в учебните заведения, екопаркове, стабилно развиване на бизнеса и други действия, учредени на партньорства. Пит не е единственото име с смело лице, което поддържа Global Green като покровител: Робърт Редфорд, Леонардо Ди Каприо, Едуард Нортън, Кевин Бейкън, Джесика Алба, Орландо Блум, Джули Боуен, Алисън Бри, Джеф Бриджис, Пиърс Броснан, Глен Клоуз, Лари Дейвид и Пенелопе Крус са измежду тези, които също поддържат организацията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР