Чар Грей, на 23 години, и нейният партньор Калъм, който

...
Чар Грей, на 23 години, и нейният партньор Калъм, който
Коментари Харесай

Мъж се сдоби със секс кукла копие на жена му

Чар Грей, на 23 години, и нейният сътрудник Калъм, който е на 28 години, имат несъответстващи полови нагони.

Жена измисли решение, когато не е в въодушевление за малко " екшън " сред чаршафите със брачна половинка си - секс кукла, която наподобява навръх нея.

Чар Грей, на 23 години, и нейният сътрудник Калъм, който е на 28 години, имат несъответстващи полови нагони – нещо, което не е извънредно измежду доста двойки през днешния ден, написа blitz.bg.

За да облекчат напрежението и да се погрижат за високото либидо на Калъм, двойката показа куклата, която наподобява съвсем като Чар Грей.

Първоначално двойката са възнамерявали да проучат груповия секс с други хора, само че Чар се тормозила и се страхувала, че може да ревнува. Ето какво споделя тя: " Говорихме за изследване на нещата по отношение на тройка или четворка, само че като множеството девойки се притеснявах, че ще ми е мъчно да видя Калъм с друга жена. "

" Беше взаимно решение да купим секс кукла, само че това беше най-хубавото решение и несъмнено усъвършенства половия ни живот. ", споделят те.

„ Страхотно е, тъй като Калъм има мощно полово предпочитание и в случай че не съм в въодушевление, той има Дий в леглото. “, споделя Чар.

И може да се каже, че куклата от 1500 английски лири се е изплатила - двойката скоро разкрили, че Дий е обогатила половия им живот дотолкоз, че Чар и Калъм са напуснали съответните си работни места в грижите за възрастни и стартирали взаимна кариера в платформата " OnlyFans ".

Дий постоянно се появява в техните сесии и тя се е превъртала в шлагер с техните 2000 клиенти.

Сега двойката печели до 70 000 паунда на месец от абонаментната услуга и един път даже са спечелили 10 000 паунда единствено за един ден – впечатляващо достижение, като се има поради, че са купили куклата едвам през юни.

Въпреки че преди са имали друга кукла, те споделят, че тя не им е правила работа и по тази причина са решили да изберат по-реалистична, която наподобява на Чар.

" Имаше толкоз доста за избор, само че в последна сметка намерихме Дий, който съгласно нас наподобява на мен. Никога не ревнувам, тъй като там няма страст – тя не е същинска, само че несъмнено подправя нещата. ", споделя Чар и добавя: " Калъм има по-високо полово предпочитание от мен, тъй че е ужасно, че той има Дий, когато аз не желая да върша секс. "

Двойката се отнася с Дий като с същински човек, обличайки я в долни дрехи и рокли, водейки я на разходки с кола и гледайки телевизия дружно.

" И двамата обичаме да опитвам с нея – и тя също постоянно се причислява към нашите изпълнени с пара сесии ", добави Чар.

" Тя не е " просто кукла " - ние в действителност сме привързани към нея. Тя ни оказа помощ да укрепим връзката ни - и подпали половия ни живот. "

Когато Дий не взе участие в креватните занимания, тя ги чака търпеливо в студиото им, а Чар прибавя: " Никога не бихме я прибрали в шкафа. "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР