Чалгаджийката Емануела отново се обърна срещу бившето си вече гадже

...
Чалгаджийката Емануела отново се обърна срещу бившето си вече гадже
Коментари Харесай

Емануела тотално зачеркна Мартин Елвиса от живота си

Чалгаджийката Емануела още веднъж се обърна против бившето си към този момент гадже Мартин Елвиса, което сякаш поддържаше в средата на лятото при влизането му в „ Игри на волята “ и обясняваше, че ще му стиска палци и че той ще разбие останалите. Сега  русата хала се е разприказвала против него.

 

Двамата претърпяха бурна любовна връзка, в която неведнъж се събираха и разделяха. Тя ту обявяваше, че той е мъжът на живота й, ту обявяваше за най-голямата си обич предходния си, Димитър Динев.

Емануела е известна с крайните си отзиви и настроения, ту е доста влюбена в мъжете си, ту те са отпадъци, кръшкачи и хомосексуалисти.

 

 

Мартин Елвиса, който към този момент се показва много едва, само че евентуално ще стигне до финала, твърди, че връзките им са били много токсични и в края на 2022 година са завършили.

Самата певица счита, че очевидно и двамата не са дорасли за съществени връзки, обидите и свадите ясно демонстрират това. Зад лъскавия имидж, който се пробват да изградят – на фолк дива и неповторим, сполучлив мъж, се крият прекомерно неуверени в себе си хора.

 

Засега любимци на певицата в „ Игри на волята “ са Румен Радев, Момчил, Мастагарков, Теодора Мудева, Краси Дунев, Цецо и най-много Виолета, която е главната и съперница в шоуто.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР