Чалга певицата Кали написа гневен пост в профила си във

...
Чалга певицата Кали написа гневен пост в профила си във
Коментари Харесай

Наша чалга певица изригна: Уважавайте медиците и не ги изяждайте с парцалите

 Чалга певицата Кали написа ядосан пост в профила си във фейсбук. Тя показва своята позиция относо обстановката със болестта в България. Тя прикани и за съблюдаване на ограниченията. Публикуваме тексът й без каквато и да е редакция. 

Здравейте благи хора,

Рядко се изричам по обществени тематики без да ме попитат, само че през днешния ден ще го направя.

Напоследък проследявам, а и имам ли избор, развиването на Коронавирус 19 в страната ни. Страшнично е! Колкото и на някои от нас да ни се искаше да е просто интрига и метод да се завоюват бързи пари, в действителност се оказа напълно същинска болест и то с доста незнайни! Няма да пиша дълъг пост, с цел да не ви оттегчавам, а ще бъда къса:

Ползвам общественото пространство, не с цел да ви занимавам с новия си маникюр, а с цел да изкажа възмущението си от цялостното ни отношение към света на медиците и тяхната ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ КЪМ НАШИЯТ ЖИВОТ! ТЕ СА ХОРА, НЕ БОГОВЕ И ПРАВЯТ ВСИЧКО Пожарна охрана СИЛИТЕ СИ, ЗА ДА НИ ПОМОГНАТ!!! Не е почтено да трансформираме в сензация болката от загубата на един умрял от COVID19 човек и да подминаваме гибелта на десетки доктори, които дадоха живота си спасявайки нечии непознати единствено с: " умря други еди кой си. Той загуби борбата с Коронавирус 19 "....бла бла благодаря. Ама по какъв начин се е заразил?

Ами до момента в който е спасявал нечий непознат живот!

Защо медиите атакуват държавните здравни институции, а за частните " гък " не споделят? Задавате ли си въпроса какъв брой въпросителни се крият зад " подбраните материали, които всекидневно ни набиват в главите медиите? Не Новини, Холивудски продукции са това с искания за Оскар! И до момента в който обслужват нечии политически ползи, образуват и нашето отношение към медиците! Скъпи сънародници, апелирам ви уважавайте медиците в тези сложни времена и не ги изяждайте с парцали за неща, които сигурно не са ви ясни от кухнята, както и на мен несъмнено, само че знам, че никой от тях няма да ви остави да умрете съзнателно! И запомнете, че на следващия ден в случай че не дай си Боже ни се случи нещо, ТЕ СА НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ТЯХ ЩЕ ПОТЪРСИМ, А НЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ!

БОГ ДА НИ ПАЗИ!

Така обичаме да споделяме тук в България. Аз ще кажа: Нека най-малко и малко сами се пазим, с цел да ни опази и Бог, и с цел да има свободни кревати в лечебните заведения в случай че се наложи да постъпи някой от нас там! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР