Чакат се експертизите за пожара в Пирогов. Това коментира в

...
Чакат се експертизите за пожара в Пирогов. Това коментира в
Коментари Харесай

Работи се по версията за запалена цигара за пожара в Пирогов

Чакат се експертизите за пожара в Пирогов. Това разяснява в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Младен Маринов.

Взети са нужните проби и са направени съответните огледи. Не става въпрос за гърмеж, стана ясно от думите му. Няма разрушена стена, а единствено напукана.

Работи се по версията за запалена цигара. Трябва да забележим от къде е тръгнала искрата, акцентира Маринов.

Припомняме, при случая починаха двама души, а 32-ма бяха евакуирани. До момента няма изясненост какво аргументи гърмежа на кислородната система.

Припомняме, към 3.45 часа рано сутринта на 27 ноември в стая във Второ вътрешно поделение в " Пирогов " гърмеж на кислородна бутилка аргументи пожар. При случая починаха двама пациенти на 55 и 68 години, а в заплаха е бил живота на други 80.

Заради създалата се обстановка болничното заведение откри гореща линия за близки на пациенти от отделението, на която те могат да получат информация за положението им.

По време на съвещанието на министерския съвет министър председателят Бойко Борисов изрази вяра, че няма да се окаже, че в стаята се е пушело. По-късно стана ясно и че Столичната община е изпратила екипи на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ", както и екипи на основния проектант, които вземат участие в обследването на постройката.

От ДАМТН обявиха, че те не управляват кислородната система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР