Чакат ни месеци упорита работа. Това заяви в интервю за

...
Чакат ни месеци упорита работа. Това заяви в интервю за
Коментари Харесай

Емил Кабаиванов, кмет на Карлово: Чакат ни месеци упорита работа

" Чакат ни месеци упорита работа ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт "  по БНР Емил Кабаиванов, кмет на  Карлово:

" Машините започнаха работа в 7 часа сутринта в село Каравелово. От вчерашния ден имаме скупчване на огромно количество техника, която е разграничена сред трите обитаеми места – Каравелово, Богдан и Столетово. Имаме две съществени задания през идващите дни – да възстановим речните корита на дребните рекички, посредством които пристигна огромната приливна вълна и в трите села, както и да освободим огромните улици от наносите чрез мощна техника. Това става с багери, товарачи и огромни самосвали, а доброволците чистят калта и пясъка в дворовете на хората. В някои дворове има по метър и половина тиня ".

" На терен от през вчерашния ден, даже от оня ден има доста доброволци, които с всеки идващ ден стават от ден на ден ", сподели за БНР главен контрольор Петър Петров, началник-сектор Специализирани оперативни действия в Регионалната дирекция  " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в град Пловдив:

" Продължаваме работа в село Богдан. Там на терен работим с две верижни машини, два багера, които взаимно с друга тежка техника, предоставена както от общините, по този начин и от частни компании, не престават своята работа по почистване на речното корито и връщане на реката в нейните естествени граници ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР