CD Projekt RED публикуваха доклад за финансовото представяне на компанията

...
CD Projekt RED публикуваха доклад за финансовото представяне на компанията
Коментари Харесай

Първият експанжън за Cyberpunk 2077 излиза през 2023

CD Projekt RED разгласиха отчет за финансовото показване на компанията за интервала април 2021 – март 2022. От него излиза наяве, че Cyberpunk 2077 се е продал в 18 милиона копия от излизането си в края на 2020. Това е значимо нарастване по отношение на края на 2020, когато студиото разгласи, че играта се е продала в тираж от над 13 000 000 копия. И това без да се включват върнатите копия и имайки поради, че Sony отстрани краткотрайно Cyberpunk 2077 от магазина на PlayStation.

По-рано тази седмица, CD Projekt RED оповестиха, че подготвяните версии на The Witcher 3 за сегашното конзолно потомство ще бъде забавено. Освен това, студиото поема напълно тяхната разработка, откакто по-рано то беше оповестило, че те се създават с външен сътрудник. И когато става дума за емблематичната поредност на CDPR, в сегашния отчет се показва, че всички игри от поредицата и допълненията към тях са се продали в тираж от 65 милиона копия, като 40 милиона от тях са The Witcher 3: Wild Hunt.

По отношение на проектите на студиото за актуалната година, CDPR акцентират, че ще продължат развиването и подобряването на Cyberpunk 2077 и старт на работата по The Witcher 4. В същото време, екипите в CDPR се приготвят за излизането на сингъл режим за GWENT: The Witcher Card Game, в допълнение развиване на играта, както и на The Witcher: Monster Slayer. Що се отнася до обещания експанжън за Cyberpunk 2077, то работата по него ще тече през цялата 2022, а излизането му се чака да се реализира през идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР