Capcom се носи на вълната на успеха и това сочат

...
Capcom се носи на вълната на успеха и това сочат
Коментари Харесай

Премахнаха Denuvo от Steam версията на Resident Evil Village

Capcom се носи на вълната на триумфа и това сочат последните данни за продажбите на Resident Evil 4 Remake. Вече ви съобщихме, че цялостното показване на японската компания на гейм фронта не е останало неусетно от пазара и акциите на Capcom, както продажбите на игрите им, вървят нагоре. Интересът към модифицираната версия на RE4 евентуално е засилило интереса на доста геймъри към поредицата. Дали поради това или не, Capcom са взели решение, което евентуално ще се хареса на мнозина. Студиото отстранява антипиратската DRM отбрана Denuvo от Steam версията на последната към този момент игра от сериите – Resident Evil Village. За това свидетелства информация, поместена на страниците на SteamDB. Промяната е била оповестена през вчерашния ден.

Denuvo е технология, която геймърите ненавиждат, и то с право. Антипиратският програмен продукт постоянно е упрекван, че основава проблеми в игрите, в които е интегриран. Resident Evil Village се явява една от игрите, чието показване страдаше от това. Множество геймъри свидетелстват за това, че Denuvo е отговорен за по-лошо общо показване на Village и постоянно – за спад в изобразяваните фрагменти в секунда. Изглежда обаче това няма да е по този начин към този момент.

Що се отнася до игрите от поредицата, то по-рано през днешния ден ви съобщихме, че Separate Ways, допълнението, което се приготвя за Resident Evil 4 Remake излиза по-късно тази година. Информацията идва от приближен гейм инсайдър. Самите Capcom оповестиха, че ще издадат и виртуално прекарване от света на RE4 Remake. То се чака да се появи някъде към премиерата на Separate Ways за платформата на PlayStation VR 2 и ще е гратис.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР