Capcom празнува своята 40-годишнина, като стартира новия си уеб сайт

...
Capcom празнува своята 40-годишнина, като стартира новия си уеб сайт
Коментари Харесай

Capcom навърши 40 години и представи сайт с музей с ретро игри, които могат да се играят

Capcom чества своята 40-годишнина, като започва новия си уеб уебсайт Capcom Town.

На 11-ти юни 2023 година се навършиха 40 години от основаването на компанията и по този мотив Capcom Town бе основан като специфична дестинация за цифрово пътешестване от Capcom. В уеб страницата постоянно се прибавят нови функционалности и наличие.

В уеб страницата към този момент са налични разнообразни раздели, в това число ретро игри, музей, фабрика за артикули (където играчите могат да качват тематични икони на Capcom за Twitter) и страници, отдадени на основния изпълнителен шеф и основния действен шеф на Capcom, които описват историята на компанията.

Разделът „ Музей “ съдържа над 500 творби на изкуството, дизайнерски документи, видеоклипове и музика от разнообразни поредици на Capcom, в това число Monster Hunter, Resident Evil, Street Fighter, Mega Man, Devil May Cry, Ace Attorney и Ghosts ‘n Goblins. Тук почитателите могат да се насладят на богатото културно завещание, обвързвано с тези изключителни игрови поредици.

В същото време разделът „ Ретро игри “ разрешава на потребителите да играят игрите на Capcom благодарение на клавиатурата или като свържат контролер, работата с който се поддържа. Всяка игра може да се играе във тип своята западна или японска версия.

Като цяло, в случай че сте фенове на игрите на компанията, несъмнено би трябвало да посетите Capcom Town – там ще намерите доста забавни неща.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР