CameraBag Photo е инструмент за усъвършенстване на снимки, който впечатлява

...
Коментари Харесай

CameraBag Photo - лесна програма за обработка на снимки


CameraBag Photo е инструмент за рационализиране на фотоси, който впечатлява с доста варианти
(екранна фотография: CameraBag Photo)

Персонализирането и подобряването на фотоси може да бъде занимателно занятие, изключително когато имате разполагаем верния инструмент. CameraBag Photo е лесна за потребление стратегия, която ще ви помогне да подобрите вашите фото сбирки, като употребявате огромно многообразие от артистични филтри и специфични резултати.

След бързата и безпроблемна апаратура на ще срещнете съвременен и грациозен сив интерфейс. Той се състои от главен прозорец и два панела, които може да премахнете, ако желаете да анализирате дадена фотография по-подробно.

Двата панела се назовават “Adjustments ” и “Presets ” и дават достъп до неизчерпаемо количество резултати, които сигурно ще обогатят всяка фотография. Насищане на нюанса, сенки, гама крива, температура и контрастност са единствено дребна част от тези резултати.

Приложението идва с потребна функционалност, която ще ви разреши да видите по какъв начин даден филтър трансформира истинската картина, преди да бъде прибавен. В случай, че решите да приложите филтъра, по-късно ще се появят спомагателни варианти, които също имат за цел да подобрят фотографията.

екранна фотография: CameraBag Photo

Когато разглеждате авансово модифицираната фотография, добре е да имате презвид, че можете също да променяте стойностните параметри, до момента в който не получите приемлив резултат.
Програмата резервира фотосите в 5 разнообразни формата – PNG, JPEG, TIFF, PNG-16 и TIFF-16.

В умозаключение, CameraBag Photo е инструмент за рационализиране на фотоси, с доста варианти, и би бил много потребен за консуматори, които имат време да се занимават с него. Налична е и версия CameraBag Pro, която с изключение на фотоси, преработва и видео файлове.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР