Бяндо с постановка в съда, реве и моли за милост,

...
Бяндо с постановка в съда, реве и моли за милост,
Коментари Харесай

Престъпна банда тарашила дома на тартора на просяците в Бургас, търсили злато и пари

Бяндо с режисура в съда, реве и моли за благосклонност, не му оставал доста живот, желал да си поживее на открито

Соченият от прокуратурата за главатар на групата просяци в Бургаско – Бяндо Милев остава в ареста, реши преди малко Районният съд в. Магистратите регистрираха, че против 58-годишния мъж са налице задоволително съществени доказателства уличаващи го, че е принуждавал двама мъже – един от които е мнимият неработоспособен от видеото на Динко Вълев, да просят.

Нещо повече – те живели в дома му и имало доказателства, че постоянно са пътували в колата на Бяндо. 58-годишният гражданин на кв. „ Акациите “ е остарял познайник на органите на реда. Многократно е осъждан за разнообразни закононарушения, последното е разпространяване на подправени пари. През 2017 година той се прочу, откакто собственоръчно заши устата си, до момента в който бе в ареста. Явно като обръщение, че е подготвен да мълчи за всичко, което знае. Впоследствие опита и да се обеси в общежитието в Дебелт, свален бе от фелдшера, който едвам го избави.

Бяндо и през днешния ден притегли вниманието към себе си, откакто още при влизането си в правосъдната зала разгласи пред публицисти, че трима нарушители са разрушили дома му в кв. „ Акациите “, с цел да търсят пари и злато.

Впоследствие Бяндо доразкраси историята – нощес, малко след свечеряване три мутри разрушили охранителните камери на къщата му и обърнали всичко наобратно, даже вадили тухли, с цел да търсят тайници. По думите му не разкрили нищо, тъй като той самият бил безпаричен като църковна мишка.

На въпрос на Флагман.бг – по какъв начин се устоя, Бяндо разгласи, че живеел с 500 лв. инвалидна пенсия на месец. Необяснимо обаче е по какъв начин с тези скромни приходи през днешния ден той съумя да ангажира двама солидна юристи да го съставляват пред Районния съд – Калин Янев от Бургаската гилдия и Нина Матева от Пловдив.

Те развиха забавна история за подзащитника си – той бил човек с огромно сърце. На двамата несретници, които съгласно прокуратурата е принуждавал да просят, обезпечил заслон – в личната си къща. Те му плащали по 100 лв. на месец, а Бяндо от време на време ги докарвал до центъра на града, тъй като бил наивник.

Адвокатите му настояват, че здравословното положение на 58-годишния мъж било доста тежко – той бил с онкологично заболяване, 3 стенда, диабет, провеждал и лъчетерапия.

Самият Бяндо направи същински цирк пред правосъдния състав и в един миг даже се разплака, изтъквайки какъв брой почтен човек е и по какъв начин не би направил нищо неприятно. „ Каквото желаеме ми дайте – гаранция, домакински арест. Каквото решите! Аз няма да се укрия. Искам да изчистя името ми. Оставете ме още малко да си поживея, не ми остава доста “, твърди Бяндо.

Вижте повече във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР