Бяхме заклеймявани като корумпирана и бедна държава. Световните медии обаче

...
Бяхме заклеймявани като корумпирана и бедна държава. Световните медии обаче
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Смятаха ни за бедни и корумпирани, а преоткриха България като страна за бизнес и туризъм, и като партньор

Бяхме заклеймявани като корумпирана и бедна страна. Световните медии обаче ни преоткриваха с всяко последващо идване, посочи министърът за Българското председателство Лиляна Павлова на полемиката за резултатите от европредседателството пред Канал 3. " Те преоткриха България като страна за бизнес, за туризъм, като политически сътрудник “, съобщи тя. " Повечето медии бяха възнамерявали да дойдат един път и да ни отразяват онлайн. И множеството от тях се върнаха не два пъти, а шест пъти. Да отразяват съвещанията от първо лице, видяха друга България “, сподели още министърът.

Проведохме 284 събития, броят на делегатите, посетили България, е 35 хиляди души, а чакахме 20 хиляди. Не чакахме такива цифри, заключи Лиляна Павлова.
" Освен тематиките и целите, които подбрахме правилно и вярно, макар компликациите, в доста случаи виждахме единството “, продължи тя.
" Девизът на Председателството беше навръх място, съответен и съответстващ на всичко, което се случва “, посочи Лиляна Павлова. " Приоритетите бяха задоволително гъвкави, дадоха опция да сме изцяло в крайник с действителността и проблемите на деня. Да не изоставаме от дневния ред “, сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР