Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк, който няма място

...
Бяхме свидетели на един пошъл политически цирк, който няма място
Коментари Харесай

Атанас Фурнаджиев: Левски има валиден лиценз, ще участва в първенството

Бяхме очевидци на един вулгарен политически цирк, който няма място в спорта и футбола като цяло. За нас е значимо клубовете да имат явен притежател и транспарантно финансиране и тогава ще може да започва шампионата. Към момента Левски дава отговор на тези условия. Тече акция от почитателите за събирането на средства с цел да изчистят отговорностите с. Това сподели пред Българска национална телевизия вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев.
Той разяснява разигралата се през вчерашния ден драма с опита да се трансферират акциите на футболния тим от Васил Божков на премиера Бойко Борисов с посредничеството на Сашо Диков.
Нямаме информация какъв брой са отговорностите на Левски все още.Това е работа на управлението на клуба, добави той.
Днес има среща на работната група преди изпълкома на БФС, и там ще бъде дискутиран въпроса. Няма да каним никой от Левски, с цел да решим какво ще вършим. Но все още Левски има годен лиценз, сподели още Фурнаджиев.
Ако по време на мачовете Левски банкрутира? Няма по какъв начин да влезем във всички вероятни хипотези. Не мисля, че Левски ще банкрутира. Клубът има доста огромна фенска маса, която няма да го допусне, отговори вицепрезидентът на БФС.
Хронологията на сагата " Левски " вижте тук.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР