Бяхме силно развълнувани, когато любимото ни Жан Дамас създаде своя

...
Бяхме силно развълнувани, когато любимото ни Жан Дамас създаде своя
Коментари Харесай

Парижанката Жан Дамас и нейната нова колекция с кауза

Бяхме мощно разчувствани, когато обичаното ни Жан Дамас сътвори своя бранд Rouje, само че не щеш ли парижанката не стопира да ни изненадва. Това лято тя си колаборира с художничката Нина Колчицкая, и то за добра идея. Двете дружно основават лимитирана сбирка от аксесоари и декоративни предмети за дома – копринени шалове, тениски, вази, плетени и вземат решение да дарят целия доход за Дома на дамите, който подкрепя девойки, които са жертви на принуждение.



споделя, че дамите постоянно са били в центъра на нейната марка. Всъщност сбирките й са въодушевени от мощни фигури, на които тя се възхищава. Затова и взема решение, че е значимо да поддържа идея, обвързвана с тях, точно в колаборация с друга вдъхновяваща жена.



В лимитираната сбирка за Rouje Нина Колчицкая влага своя персонален почерк, работата й е поетична, само че в същото време жизнерадостна поради свежите цветове, които употребява. Срещаме претекстове като цветя и стилизирани женски лица, леко мигане към Матис и френския фовизъм. Керамичните произведения са уникати, а цялата сбирка можем да открием в формалния уебсайт на.
               
le 18 Juil. 2020 à 3:02 PDT
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР