Бяхме наистина в една приказка! Скоро ви споделих, че ще

...
Бяхме наистина в една приказка! Скоро ви споделих, че ще
Коментари Харесай

Ергенката Пам влиза в Гинес

„ Бяхме в действителност в една приказка! Скоро ви споделих, че ще вземам участие в стилното ревю. "

С тези думи участничката в риалитито „ Ергенът “ Пам Велидис затвърди присъединяване си в едно по-нестандартно събитие. „ Събитието се реализира през вчерашния ден и кандидатства за Книгата на Гинес с връх за най-дългото речно ревю (по дигата на река Дунав при град Видин, България) “, описа писателката, написа България Днес.

Мероприятието с изключение на всичко има и благотворителна цел. Със събраните средства ще се създаде пространство в град Видин, оборудвано с шевни машини и всичко належащо за начинаещи в първите им стъпки в света на модата.

Чаровната червенокоска Пам неведнъж потвърждава, че по пътя на триумфа вътрешната хубост също е от голяма важност. Покрай присъединяване си на дребния екран плюс сайз моделката получи сериозен хейт и рецензия. Пам обаче добре знае какво желае от живота и в коя посока е тръгнала.

За събитието уредниците споделиха: „ Бъдете против течението и не му позволявайте да ви повлече в направления , които не дават отговор на вашата същина! Чакаме Ви “.
Пам благодари на Видин за положителните страсти и прелестното посрещане. „ Хората тук са извънредно топли и благи, посрещнаха ни с отворени сърца. Не помня по кое време за последно толкоз доста хора са ми се радвали и са вървели след мен, с цел да ми кажат такива прелестни думи! “, показа карнобатчанката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР