Бяхме много агресивни от началото на мача, коментира старши треньорът

...
Бяхме много агресивни от началото на мача, коментира старши треньорът
Коментари Харесай

Мичели: Сломихме Хърватия с много агресивна игра

" Бяхме доста нападателни от началото на мача ", разяснява старши треньорът на националния тим по волейбол за мъже Лоренцо Мичели след успеха на България над Хърватия с 3:0 на старта на шампионата Лигата на нациите.

" Натиснахме крепко противника. Целта беше да не разрешаваме да ни нападат. Хърватките са най-силни в това. Много съм удовлетворен от нашата контраофанзива. Единственото отрицателно от мача е травмата на Паскова. Притеснява ни. Не знаем какво е. Веднага отиде в болница и занапред ще знаем ", добави още Мичели, представен от формалния уебсайт на Българската федерация по волейбол.

Любомир Ганев, президентът на федерацията, приветства от трибуните в Нагоя триумфа на националките: " Много съм благополучен, по този начин желая да играем – възкликна легендата. – Пожелах им по същия метод да се представим и в идващите дуели. Казах им: „ Играйте заедно и си помагайте! " Виждам, че атмосферата е отлична. От опит знам, че единствено по този начин се реализират триумфи. Всички стискаме палци на Мира. Проблемът е в глезена. Дано да е нещо леко. "

България играе втория си дуел в шампионата против Доминиканска република на следващия ден също от 9 часа сутринта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР