Бяха казани много неща за предизвикателствата и кризите. Аз искам

...
Бяха казани много неща за предизвикателствата и кризите. Аз искам
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да съм министър, да дадем път на нови лица

Бяха казани доста неща за провокациите и рецесиите. Аз желая да кажа няколко думи за вярата. Така стартира речта си  лидерът на Демократична България Христо Иванов при откриването на 47-мото Народно събрание.

„ Освен голям брой компликации, България има доста учредения за вяра - поради измененията, окито се откримат с софтуерната промяна. Възстановяването по нови пътища разрешава България да редуцира мощно разликата с развитите общества. 

Хората са толкоз огромни, колкото са техинте очаквания. 

Ето нашите цели:

На първо място ще кажа за правилата, които ще се опрем при основаване на болшинство. 

Това, към което ще се придържаме е вярата, че всяка власт би трябвало да осъзнава своето ограничаване. Вярата в парламентарната република - наследството от прехода който би трябвало да опазим. 

Преди да желаяме от някоя социална каста или промишленост, е добре първо да ги чуем. Повече младежи да се върнат в България. 

Ние имаме вяра в институциите. Няма по какъв начин да приказваме за народна власт без да помним противоположното на нея. Конкретните ни цели:

Намираме се в необикновен миг. До скоро бяхме по улиците, знаем какъв брой е значимо да се направи правосъдна промяна. Чувам недоволства за репресии, може би всички сме подготвени да създадем тази правосъдна промяна, само че не просто да махнем един човек, а да сме сигурни, че има правораздаване за всеки български жител. Имам вяра, че този път ще го създадем. Трябва да създадем конституционна промяна за прокуратурата и Висшия правосъден съвет.

Реформа в държавната администрация - да докара до махане на административното задължение.

Ще имаме принос в опазваенто на природата. Като основа на икономическата промяна и повишение на качмеството на живот в България. Ще работим за българите в чужбина - всяка институция да бъде обърната към тези 2 млн. българи, живеещи зад граница. Ще пазиме геополитическата си ориентировка към Европейски Съюз и НАТО. Реформа на целия бранш " Сигурност ". Амбициозна стратегия за омвладяване на следствията от коронавирус. Първото, с което ще започнемв, е да върнем децата в учебно заведение. 

За Северна Македония - би трябвало да намерим по какъв начин да решим този проблем и да станем дружно членове на европейското семейство. 

Да ребрандираме България, да дадем ново самочувствие на това, по какъв начин гледат на нас от света - това е българската просвета. 

Ние ще дадем своя принос за сформиране на държавно управление. Освен настояването на нашите цели е добре да си спомним, че можем да помогнем, правейки крачка в страни. Аз декларирам, че няма да бъда министър. ТряБва да дадем път на младите. 

Надеждата да имаме просперираща страна, в името на тази вяра да си пожелаем на добър час, приключи речта си Христо Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР