Бях с хипертонична криза и ми направиха инжекции, обясни д-р

...
Бях с хипертонична криза и ми направиха инжекции, обясни д-р
Коментари Харесай

Пияна ли е била лекарката от Враца? Д-р Димова проговори

Бях с хипертонична рецесия и ми направиха инжекции, изясни доктор Димова

 

“Нямам никаква визия по какъв начин се е получила тази позитивна проба. Вече бях с хипертонична рецесия и ми бяха направени инжекции във връзка събаряне на кръвното налягане. ” Това описа пред bTV доктор Диана Димова незабавния център във Враца, която даде позитивната проба за алкохол.

При тежка злополука във Враца преди дни почина 3-годишно дете. Близки на детето настояват, че колата за спешна помощ се е забавила, а доктор Димова е била пияна. 

 
От полицията потвърдиха, че тестът ѝ с дрегер за алкохол е позитивна, регистрирани са 1,44 промила. Инспекторите стартират инспекция в незабавното поделение на Враца. 

Колата, в която е пътувало детето, се е обърнала в дере, откакто е поднесла на мокрия от дъжда път. Шофьорът е карал с висока скорост – над 100 км/ч, не е използвал алкохол или опиати. Детето не е било в столче, а в ръцете на майката.

" Аз съм с високо кръвно и пия медикаменти, които са съвместими с повишение на кръвната проба. Дрегерът, който е изработен в центъра регистрира и остарели проби ", добави доктор Димова. 

Тя акцентира, че е направила теста за алкохол, тъй като не е имало причина той да регистрира позитивен резултат. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР