Бях решил да спестя конкретни факти за задкулисието, но колегата

...
Бях решил да спестя конкретни факти за задкулисието, но колегата
Коментари Харесай

Ще се хванете за главите! Дунчев разкри задкулисието и лъжите в ,,Промяната“, срина доверието

Бях решил да спестя съответни обстоятелства за задкулисието, само че сътрудника Росен Костурков от Политическа партия самичък открехна завесата с един коментар под вчерашния пост за разкарването на зелените дела от Политическа партия (виж картинките). Първата му теза е, че съм внесъл „ неблаговиден “ закон, самичък, апокрифно и без координиране.
А това е най-смисленият закон за горите, тъй като взема решение главният и единствен проблем в страната (а и в партиите): компрометирането на държавността и правораздаването заради порочната процедура да се назначават не както е във всяка успяваща страна и компания – честни, самостоятелни и потвърдили се експерти, а „ калинки “, шуробаджанаци и „ наши хора “.
И дано дружно проверим обстоятелствата и всеки самичък да реши кой лъже и манипулира гласоподавателите:
1. Още на 24.03.2022 година адресирам по имейл (виж картинка) до парламентарната група на Политическа партия в 47НС първи „ неспокосан “ драфт на проекто-решение за транспарантен избор на фрагментите в цялата държавна администрация, и в частност в горите. Формата „ проекто-решение “ ми беше препоръчана от тогавашния ръководител на КЗХГ от Има Такъв Народ Пламен Абровски. Причината е разразилата се кадрова чистка на Българска социалистическа партия в горите. Резултат: 1 седмица без отговор (виж картинка), а след това пета глуха.
2. Тъй като абсурдът с чистката на Българска социалистическа партия се разрастна, макар неналичието на подпомагане от Политическа партия, внасяме проекто-решението само със Зорница Стратиева от ЗД: https://www.parliament.bg/bg/ns_acts/ID/164155 – никой не му обърна внимание в 47НС.
3. В 48НС още на 9 ноември 2022 година адресирам до всички сътрудници в парламентарната група на Политическа партия към този момент драфт на въпросния проекто-Закон за горите (виж картинката), вследствие на което получавам корекции от сътрудници, разнообразни от тези в КЗХГ и Костурков, и след цялостно координиране (тогава още ги не бяха проработили експертните групи) законът е показан на сътрудниците за сключване. Но след шестия автограф законът мистериозно изчезва!! И разбрах за какво!! И в случай че и Вие разберете, Бойко в действителност ще се върне на бял кон. Но не поради мен.
4. И ето по какъв начин законът след седмица разбирам, че е импортиран, даже не от мен, с първичните 6 подписа: https://www.parliament.bg/bg/bills/ID/164484
Другите неистини и операции на Росен, включително за Тома, няма смисъл да разясня, за де не сринем до 0 доверието в Политическа партия.
Извинявам се на сътрудниците от БНР (https://bnr.bg/post/101784879/aleksandar-dunchev ), че през вчерашния ден отхвърлих упорито да дам образец за задкулисие, с цел да запазим положителния имидж на ПП-ДБ за изборите, само че не щеш ли през днешния ден задкулисието единствено се показа…






Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР