Бях призован в районна прокуратура, която се е самосезирала вчера

...
Бях призован в районна прокуратура, която се е самосезирала вчера
Коментари Харесай

Радостин Василев не бил заплашван от Петков и Василев, започва нов проект

Бях свикан в районна прокуратура, която се е самосезирала през вчерашния ден и дадох пояснения в качеството си на потърпевш.  За да избегна всевъзможни спекулации желая да кажа, че не съм бил заплашван от Кирил Петков и Асен Василев.

В отговор на въпрос на SafeNews той разгласи, че новият му политически план към този момент е в ход.

Това съобщи Радостин Василев преди изключителното пленарно съвещание в Народното събрание. Той отхвърли да даде повече детайлности, защото се води потърпевшо лице и не знае още всички данни.

Василев призна, че след конференцията е бил заплашван от доста разнообразни места, само че в този момент те са обект на инспекция, само че още веднъж акцентира: „ Асен Василев и Кирил Петков не са ме заплашвали в никакъв случай за нищо. “

„ Аз получавам закани и сега от разнообразни места. Истината е, че това, което направих, не го е правил никой български политик досега. Това не е просто да хвърлим камъче в блатото, а да вкараме екскаватор и да го изринем. Направил съм го с всички опасности, което крие това нещо “, съобщи още Василев.

Той акцентира, че никой не го е карал или предизвикал да пуска записа.

Като цялостна неистина дефинира изказванията, че Румен Радев стои зад него.

На въпрос на SafeNews дали задачата му е да няма държавно управление, Василев отговори:

„ Чувам, че това е някаква опорка сега. Напротив, задачата ми постоянно е била да има държавно управление, само че не непременно с мафията от ГЕРБ. “

 

Етикети: радостин василев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР