Бях на снимки на клип до 1 ч. през нощта

...
Бях на снимки на клип до 1 ч. през нощта
Коментари Харесай

Диона след ареста: Не съм шофирала дрогирана, пих Колдрекс и Нурофен

Бях на фотоси на клип до 1 ч. през нощта и се прибирах от Стара Загора, съобщи певицата

Певицата Диона съобщи, че не е била под въздействието на опиати, до момента в който е карала.

Пред HotArena тя сподели: " Никога не съм карала под въздействие на алкохол или опиати! Полицаите, които ме стопираха, могат да го потвърдят, положението ми беше изцяло съответно! "

Според органите на реда обаче изпълнителката е дала позитивна проба за кокаин. В следствие ѝ е взета и кръвна проба. " Бях на фотоси на клип до 1 ч. през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха фотосите. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, тъй като беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 индивида екип, които могат да потвърдят трезвото ми положение ", изясни пред изданието Диона.

По нейни думи " няма нищо правилно, в това, което пишат медиите ". Даже в противен случай - даже е съдействала на органите на реда, като непринудено е дала кръв. Нещо, което съгласно нея " никой използвал опиати не би направил. "

Разследването по случая продължава, като се чакат резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите медикаменти могат да дадат подправено позитивен резултат, тъй като полевите проби за опиати са много чувствителни.

 

 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР