Бурни коментари предизвика пост на Станислав Трифонов в личната му

...
Бурни коментари предизвика пост на Станислав Трифонов в личната му
Коментари Харесай

Мрежата към Трифонов: Слави, кажи нещо за Спецов и фонд „Земеделие“

Бурни мнения провокира пост на Станислав Трифонов в персоналната му фейсбук страница. Лидерът на „ ИТН “ този път реши да популяризира пицария на столичната ул. „ Раковска “. По думите му, там били най-вкусните пици. Това провокира и спорни мнения в обществената мрежа, като част от потребителите го приканват да каже мнението си за шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов, който нашумя в общественото пространство с имотните си покупко-продажби и абсурдът от последните дни, обвързван с фонд „ Земеделие “. Други са на мнение, че страна не се ръководи единствено с постове във фейсбук.

Ето и част от мненията под обявата на Станислав Трифонов:

„ Славчо, кажи нещо за фонд „ Земеделие “, за назначенията на обединението, която подкрепяш. Всички министри са в кабеларката ти. ГЕРБ нали към този момент ги няма “.

„ Слави Трифонов разгласи, че ще бъде новият министър председател на България! Господ да ни е на помощ “.

„ Слави, доста ти знае устата, само че единствено във фейсбук! И ти си един от многото хора в България-говорим доста, но единствено във фейсбук, другояче ни няма никакви. Вече се чудя, за какво съм дал своя вот за теб, откакто не искаш да носиш отговорност “.

„ Това не са слова на Славчо. Някой му написа постовете. Това е казусът с тази партия-всичко е скрито, скрито-покрито, не се знае кой дърпа конците “.

„ Ти кажи, за какво се движиш с брониран джип и девет индивида защита? “

„ От фейсбук ли се пробвате да ръководите? Просто неповторимо! “

„ Слави от фейсбук не се ръководи държава… Един същински мъжага би отишъл в Народното събрание и да изхвърли боклука както се пееше в една ария на времето (май от теб) 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР